Select Page

Rólam

Kocsis Magdolna

Szertartásvezető szolnok

Sziasztok! Kocsis Magdolna vagyok, szertartásvezető. Amennyiben személyes, egyedi hangvételű, meghitt, de mégis jó hangulatú esküvői szertartást szeretnétek, akkor jó helyen jártok! Szertartásvezetőként az ország egész területén vállalom esküvői szertartások lebonyolítását. A helyszín lehet akár egy hajón, tóparton, erdőben, mezőn, hegyekben, kora reggel, ünnepnapon, vagy egy szép, esti, kivilágított, romantikus, fáklyás hangulatú kertben. Akár szűk családi körben, vagy egy 200 fős rendezvényen.

Egy anyakönyvvezető és egy szertartásvezető között nagyon sok a különbség. Míg az anyakönyvvezető hivatalosan összeadhat benneteket, addig a szertartásvezető nem. Ahhoz, hogy a házasságotok a magyar jogszabályok szerint elfogadott legyen, a házasságkötés előtt minimum 30 nappal, maximum 12 hónappal korábban együttesen és személyesen kell bejelenteni a házasságkötési szándékot, valamint nyilatkozni kell arról, hogy házasságkötéseteknek törvényes akadálya nincs.

Egy személyes találkozó után, folyamatos kapcsolattartás mellett írom meg a kifejezetten rátok szabott szertartás szövegét. Megbeszéljük a nagy nap forgatókönyvét, tanácsokat is tudok adni, hogy egy felejthetetlen szertartásban részesüljetek.

Galéria

Kapcsolat

Ajánlatot kérek

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!

eskuvoplusz@gmail.com

70/226-7070